Vårdag

Idag är Mamma frisk. Hon säger att hennes ögon bara rinner lite då och då. Mamma har varit sjuk sen fredags. Haft feber sa hon. Jättevarm, men jag har legat och sovit med henne hela tiden så jag har sett till så att hon inte mått jättedåligt. Mamma tar ju hand om mig, så jag tar hand om henne med =)

Men idag var vi ute och hälsade på Mammas promenix kompis (PK) Patrick som  vi bor nästa granne med. Han har en liten plätt med jord där han och hans sambo planterar massa saker. Jag kissade på det. Var inte meningen. 
Solen sken idag! Älskar när solen skiner! Där solen skiner genom fönstret brukar jag lägga mig på den lilla solplätt som det brukar bli. Ute i vardagsrummet blir det för mkt sol så Mamma drar för gardinerna. Balkongsdörren har inga gardiner så där solar jag med.

Sen träffade vi två av mina kompisar. Samson (6 månader) och A.. Jag kan aldrig uttala namnet, men vackert är det. Vi lekte jättelänge. Mamma vill ha en sådan ras som A.. men jag har sagt att jag inte vill ha ett syskon. Men Mamma säger vi ska tänka på saken.


Här kommer vi!! 

När vi kom hem fick jag duscha. Jag hade blivit jätteskitig. Mamma ville inte jag skulle vara i sängen då. Det är ju min säng också! Jag hamnade ändå i badkaret. "Idioten" stod ocvh hejade på och tog bilder på mig när jag förnedrades. Utsattes för en väldigt generande situation. Fan alltså..
 

Det var i alla fall varmt. Mamma var snabb med att schamponera in mig.
Sen torkade hon mig jääättelänge. Det var mysigt. Tycker om att mysa.

Men jag torkade av mig i sängen ändå, fast jag inte fick. Jag gjorde det i smyg.

Nu ska vi äta kvällsmat.
Sen ska Mamma ringa 20.000 telefonsamtal sa hon. Sen ska vi läsa bok, Mamma och jag.


RSS 2.0