Moster och regn

Igår kom Moster på besök igen. Hon stannade hela dagen :) Det var mysigt. Vi åt linssoppa och hembakat bröd. Sen sov vi middag i min säng. Ja den är ju mest min för jag både leker och sover i den oftare än någon annan. Vi såg Dr House samtidigt season 4 episode 7. Fast Mamma tyckte den serien blivit tråkig nu när de bytt ut massa skådespelare, sa hon.
Medan vi sov middag åt Moster nästan upp alla chokladfigurer Mamma gjort häromdagen. Jag fick inte ens smaka lite..

Potatismos gjorde Moster sen. Den åt jag av idag =)

Åh vi var just ute, Mamma och jag. Det stört regnade! Jag tycker inte om när det blåser eller regnar. Då vill jag gå hem eller så vill jag Mamma ska stoppa mig innanför jackan som hon gjorde när jag var riktigt liten. Det var inte lätt alls när jag kom för tre år sedan mitt i vintern! Liten skit som jag var så frös jag för minsta lilla. Och rädd för trafiken var jag!! Nä, Malmö var ingen bra stad att bo i alls. I alla fall inte för mig.

Jag har flyttat runt en hel del under mitt för tillfället korta liv. Jag föddes i Löddeköpinge, flyttade till Malmö Värnhem då jag var 6,5 vecka, flyttade till Bjärred när jag var ett år, flyttade till Lund när jag var lite mer än 1,5 år och sen när jag var nästan 2 år gammal flyttade jag hit till Göteborg! Upp till Moster =) Det är det bästa Mamma gjort. Vi vandrar ganska ofta i Slottsskogen och kolla på alla sälar och hjortar och matar alla miljoner fåglar med bröd. Fast det tycker jag inte om! Slänga ut en massa bröd åt de där fjantarna är ju slöseri! Bättre att ge de till mig. Nä, när Anna, Moster, Mamma och jag var där sist så blev jag minsann lite sur, men Mamma sa att varannan brödbit kunde jag få om fåglarna fick också.

Mamma har pillat med våra julkort vi ska skicka ut och maila ut till folk. Det blev ju givetvid jag som fick vara med på kortet. Jag har inte sett den själv än, men bara det inte är en dum bild på mig.

Här är en dum bild på mig. Moster är bakom mig, men hon ser inte dum ut. Varför blev jag dum då..?

Här var jag kanske 10 veckor eller något sånt. Jag minns inte, ska fråga Moster nästa gång jag ser henne.

Mamma  funderar på att lägga upp filmer med mig på youtube.com. Det finns en dumfilm där Mamma ber mig leta efter Moster, men så hittar jag Oskar! Ganska pinsamt ändå. Min Moster är söt och blond och är mjuk. Hon har ingen muskligkropp och korthår och skäggstubb :O Värst vad jag börjar se dåligt sen jag blev blind.

Nä, jag är inte blind ^^

Här är Mammas bästa bild på mig. Första ggn Mamma hälsade på mig i Löddeköpinge och första bilden hon nånsin tog på mig. Jag var 4 veckor då (:


Nu ska jag vi sova! Mamma är ledig från skolan imorgon så vi ska ha mys-dag hela dagen, bara Mammis och Conan.

Kalas och tråkig Mamma

Helgen har varit betungande för mig. Mamma och "idioten" var ute hela natten i fredags. Mamma och Moster fyllde år i helgen. Jag fick inte vara med.. Men på lördagen fick jag vara med på dagen i alla fall och äta tårta som Moster hade med sig! Det var en stor tårta. Mamma sa det var hennes frukost.

På söndagen var alla utmattade, utom jag. Mamma blev tråkig igen på söndagen. Dessutom så har hon ont i ryggen så hon kan inte leka så våldsamma lekar med mig. Det var efter Mamma varit på en av sina sessions som hon kallar det för i torsdags. Mamma sa att hon gjorde konstiga poser. Fattar ingenting.

Min Mamma jobbar som modell. Det är därför hon måste göra konstiga poseringar och få träningsvärk ibland. Jag har fått vara med Mamma några gånger! Mamma blir glad när jag blir fin på foto. Mamma har många foton på mig.

Nu är Mamma dålig och orkar inte sitta upp så länge. Promenader mår hon bra av så vi har gått jättemånga promenader idag! Det är skönt att gå promenader med Mamma. Ibland slipper jag ha kopplet på mig. Är det mkt bilar får jag inte gå utan koppel för då kan Mamma bli orolig.

Mamma gjorde figurer i choklad idag. Hon skulle ha de i kylen att ha och bjuda på när Moster kommer hit. Moster äter alltid upp allt gott när hon är här. Mamma hade lovat mig glass, som jag inte fick för Moster hade tagit allt som var kvar. Då blev jag utan glass. Jag brukar inte få glass. På sommaren då Mamma köper glass brukar vi dela på den eller så får jag en liten egen. Det är gott med glass, fast den är kall och går bara att slicka på.

Mamma hittade bilder på mig idag på Mammas kompis Saras bild dagbok http://luciferskatt.bilddagboken.se/ Det var bilder på mig när jag var med Mamma på jobbet i somras. När Mamma jobbade kväll följde jag med henne till jobbet. Det var roligt. Alla ville leka med mig =) Sara stod ut med mig fastän hon är allergisk mot mig egentligen.
Jag är också allergisk mot något. Skaldjur åt jag när jag var 1,5 år och då svällde jag upp så Mamma sa att jag hade bytt ras till Bulldog. Fast.. Bulldog ville jag inte vara så Mamma och jag körde med bilen till Doktorn som gav Mamma medicin som hon sen skulle lura i mig. Jag fick en spruta med. Det gjorde ont.
Sprutor gör ont. Senast jag fick en var för ett år sedan när jag var 2 år och skulle få min vaccinspruta som Doktorn i Löddeköpinge glömt ge mig. Den gjorde jätteont! Jag blev jätteledsen och sprang fort till Mamma. Jag ville hon skulle hålla om mig. Jag fick vara i Mammas famn medan de gav mig sprutan. Efteråt blev jag glad igen, men jag åker aldrig dit mer igen.

Mammas tråkdagar är ganska bra ändå. Det blir mkt mys med Mamma. Hon är med mig hela tiden och jag är med henne hela tiden. Mamma läser mkt böcker, när hon är vaken. Hon har läst klart två böcker hon fick låna av sara så hon kanske ska åka hem till henne i veckan och låna nya sa hon.
Nu lyssnar Mamma och jag på bandspelaren istället. Moster gav Mamma gamla sagoband de lyssnade på när jag inte fanns för jättemånga år sedan. Prostens barnbarn handlar banden om. Jag förstår inte så mkt. Mamma skrattar ofta när hon lyssnar på banden. Då blir jag glad.

Nu ska jag sova. Mamma vill att vi går och lägger oss nu (:

Jag, mig själv och Conan

Mamma sa att det är inte lönt att ha en blogg om man inte först presenterar sig så folk där ute vet vem man är och vad man vill förmedla med sin blogg. Mamma sa att det är just därför hon inte startar en egen blogg för det hade blivit för mkt privata filosofiska tankar för hennes del, plus att hon inte vill okänt eller "fel" folk ska få reda på något om henne. Men jag fick starta en =)

Nu ska jag berätta vem jag är med!

Conan är:
Nyfiken
Utåtriktad
Översocial (fått från Mamma)
Mörkrädd
Mammig ^^
Tycker om kramar och mys
LEKA
Pussig
Träffa kompisar
Korv
Melon
Skaldjursallergiker
Tuff
Jack Russel Terrier

Detta är jag! Mamma sammanfattade det ganska kort. När jag räknade upp allt jag tänkte på blev det för mkt så Mamma sa att det fick vi ta en annan gång.





Sitter i Mammas knä nu. Håller på att somna på hennes axel. Jag brukar somna i Mammas famn då hon sitter för länge vid datorn.

Conanbebis är mkt... mkt... trött.... zzzzzz

I KILL YOU!!

Mamma och jag är uppe och ser ett märkligt klipp från youtube. Ni måste kolla!! Mamma skrattar heeela tiden :D

Varför vet jag inte =)


http://youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go#

Nighty night ^^

Pälsen var inte min!

Moster har äntligen kommit hem! Hon var här nyss och delade ut massa grejer från massa stora påsar. Ungefär sånna påsar som Mamma tar hem från affären ibland eller slänger i soporna när vi går ut. Jag fick ingenting av vad som fanns i påsarna, men jag vill nog inte ha något storpack tvättmedel när jag tänker efter. Jag vet inte hur man tvättar, fastän jag brukar få vara med då det är tvättdag! Moster gav "idioten" och Mamma chokladtomtar. De hade jag kunnat tänka mig ta och behålla själv. Ska se vart Mamma ställer de någonstans sen..

Moster stannade inte så länge. Oskar satt ute i bilen och lös med laserpekare i skallen på mig när jag satt och tittade ut då de kom. Moster gav Mamma en stor svart pälskappa. Den luktade underligt, men intressant. Jag har luktat på den nu i säkert en halvtimma tills Mamma tog och hängde in den i en av garderoberna. Mamma har många garderober med massa kläder i som man inte når upp till. När Mamma varit ute mitt i natten hänger hon ut kläder på balkongen. Då passar inte Mammas vanliga garderober längre.

Annars har det varit mkt bättre här hemma än va det var igår! Mamma har läst miljoner böcker och suttit ganska mkt vid datorn och plinkat och plonkat. När jag ville sitta i hennes knä så sa hon bara att jag måste vänta för Mamma var upptagen med viktiga saker. Men nu har Mamma massor av tid. Nu sitter jag i hennes knä och filosoferar som jag brukar. Det är mysigt att krama Mamma. Ännu mysigare att bli kramad. Mamma kramar mig ofta. Och pussas. Det tyckte jag inte om när jag var en liten skit, men idag tillåter jag allt bara jag får vara med.

Snart ska vi se Bostan Tea Party. Det är mysigt att titta på TV i soffan.

Tråkig dag för Mamma

Mamma är tråkig idag. Bara sover och sover. Ville ju att hon och jag skulle skriva mer om mig idag så Ni som inte vet vem jag är skulle få veta det någon gång! Men det går ju inte..

Jag sov med henne hela dagen i alla fall. Jag är en bra son! Tjatar inte mer än nödvändigt. Det är skönt att sova med mamma. Vi sover jämt jämt ihop.


Nu ringde Moster. Hon och Oskar är i Båstad denna helgen i Oskars sommarstuga. Jag har minsann också varit där! Det ser inte ut som en sommarstuga. Utifrån gör det, men inte inne i huset. Ser ut som en lyxvilla innuti. Sist jag var där bet jag sönder Oskars hunds fotboll. det får Dixie stå ut med!
Imorgon åker Moster hem i alla fall. Hon ska först till Ullared sa hon. Moster frågade Mamma om Mamma ville ha något därifrån. Moster frågade inte mig..

Mamma vill vi slutar skriva nu så hon kan fortsätta med sin Dialog övning inom Konfliktlösning som hon ska ha klart till på torsdag. "Man får passa på att jobba medan värktabletterna fungerar", sa hon.

Jag ska nog lägga mig med mitt märgben ett slag. Mamma säger att man får fina tänder av att gnaga på sånt.
 


Min alldeles egna blogg!

Nu har Mamma äääntligen fixat fram en egen blogg åt mig! Har tittat upp och frågat henne lite då och då, men Mamma har ju alltid haft så mycket skit redan som hon måste göra innan hon kunnat hjälpa mig. Vad för skit hon pysslar med kan jag tala om för Dig en annan gång.

Hur som helst, till den viktiga saken nu.

Mitt namn är Conanbebis, egentligen är mitt födelsenamn Magnum men Mamma och hennes fd pojkvän bytte till Conan efter Conan the Barbarian. Bebis kallar Mamma mig nuförtiden. Och Älskling. Jag har många namn nu!

Idag är jag tre år gammal för jag fyllde tre år den 7 oktober. Då hade vi kalas för mig. Moster kom och massa andra av Mammas och Mosters kompisar. Mamma skämde ut mig under kalaset.. Hon visade gamla bilder och filmer på mig som ännu mindre än vad jag redan är idag. men jag fick många leksaker och så fick jag smaka på allt Mamma bakat. Fanns många saker som hon hade bakat =)

Egentligen är denna bloggen till för alla Er som jag känner så Ni ska veta vad som händer i mitt liv och vad jag pysslar med. Jag kommer nog berätta massor om Er kompisar jag träffar med! Jag har bara snälla och roliga kompisar.

Klockan är dags-för-kiss-runda och sen ska Mamma och "idioten" ut mitt i natten. Då ska jag passa på att pilla lite och så tills de kommer tillbaka. Kanske sova en stund eller lyssna på radion. Ni skulle bara veta vad de säger för konstiga saker där!

Mer från mig en annan gång! Lägger upp två bilder på mig som Ni kan titta på tills dess!


          

RSS 2.0