Kärleksmums!

Idag var Mamma och jag ute i skogen med Tant Ebba och hennes systerdotter RäjRäj. Hon är en Mops och är ett år gammal. Hon var jätte jättesöt! Hon gick skojigt också tyckte Mamma. Hon löpte så hon luktade gott. Vi gick och gick och gick och så lekte vi också. Sen hade vi picknick. Jag fick massa kycklingkorv. Det tycker jag mkt om! Älskar korv! Jag fick inte smaka Mammas smörgås för det var kräftor på den. Jag är allergisk mot skaldjur. Mamma hade med sig te, men jag fick inte smaka för det var för varmt sa Mamma.


Rejjan                           Vi vilar lite                Mammas gummistövlar.


Vill man ha ngt gott så måste man vänta                              Vi vilar hemma





Sen var vi hemma igen innan kl 15 och då handlade Mamma och Tant Ebba. Sen bakade de Kärleksmums. Sen kom Tant Sofie. Då åt de kärleksmums, men Rejjan och jag fick inget. Jag slickade tallriken däremot!



Stor bit Mums va??

Nu ska vi sova. Mamma är trött. Jag är inte jättetrött.

PackConan

Nu har Mamma skaffat mig en egen ryggsäck. Det är en väska på var sida av kroppen. Mamma körde ner till Ullared igår med en massa andra tanter så hon köpte en hel del leksaker till mig! De bästa var pipleksakerna. Jag älskar pipleksaker. Medan Mamma lyfte in alla kassarna så letade jag fram alla leksakerna som fanns i ena kassen. Jag fick fatt i nästan alla, men en tog Mamma och gömde. Jag såg vart hon gömde den och i och med att jag visste att det var korkat att gå och be Mamma om att få den så hämtade jag Rickard och visade vart den låg. Då öppnade Rickard skåpet och gav mig leksaken.


Grumpy vovve
tycker vi



Nu ska Mamma och jag tvätta klart. Sen ska Mamma diska och sen ska Mamma och jag bort ett slag. Jag ska mysa under Mammas gamla babyfilt så länge.




Gissa!!

Varför sitter jag här och vad gör jag?



Scrolla neråt så ska jag svara

l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l

Jo så här ser jag ut när jag sitter och väntar på att Mamma ska bli klar på toaletten!



Väntan är snart över!

Sitter med Mamma i soffan. Mamma har handlat. Vi ska ha riktigt Fredagsmys ikväll. Mamma ska inte bort, men hon ska bort imorgon skiiiit tidigt! Kl 07 ska Mamma köra från Gbg till Ullared med bland annat Tant Katt. Mamma pratade något om en nya tradition.
Mamma har lovat att köpa med sig leksaker hem till mig.

Härom morgonen var Rickards mamma och hennes vovvar på besök. Det var Baileys som är sex år, Honey som är tre år och Zelda som är 3,5 månad bara. Hon är Honeys dotter. Mamma och jag har ju träffat rävar förr i skogen och vi tyckte Zelda såg ut som en, fast en liten.
Vi lekte i hundgården och sen blev det massa frukost, men jag fick inget förrän sen när Mamma och jag blev ensamma hemma. Då gick vi och la oss för klockan var bara elva och vi gick upp klockan åtta. Det är för tidigt, jag vill sova då.
De lämnade massa plankor till oss. Nu ska jag äntligen få kalla trädgården för MIN och INGEN ANNAN ska kunna gå där! Rickard och en av våra grannar har byggt upp grunden nu därute. Imorgon ska allt vara helt klart.


Mor och dotter                      Jag var skeptisk              Zelda vill ha frukost


Här står vi allihop och väntar på att få godis.


Det blev flest bilder på Zelda för hon rörde inte på
sig lika mkt som oss andra.


Nä nu ska jag gå ut på min gräsmatta. Måste pinka.



Pettsontårta

Ja Mamma kallar det för det! Det är en tårta gjord av pannkakor, bär och grädde. Det är jättegott!
Den kallas för Pettsontårta för i en av Mammas böcker finns det en gubbe som heter Pettson och han har en katt som heter Findus, en riktig liten jävel, och Pettson lagar pannkakstårta åt Findus på hans födelsedag!



Mamma gjorde en jättetårta häromdagen som jag vill visa! Jag fick också en bit, fast inte lika stor som de andra. Tårtan var ju så stor och tjock!




Sen måste jag visa två länkar på youtube.com som Mamma och jag fann! Beagle bebisar som ylar =)
jag kan själv inte yla. Jag vet inte hur man gör, fast Mamma kan yla ganska bra.

http://www.youtube.com/watch?v=fKlh2JXMSj4&feature=related - en liten tjockis som sitter på sin pappas mage.

http://www.youtube.com/watch?v=OeYnX9NwB1k - det låter inte som en hund! Kolla på öronen!

Nä ska se film med Mamma nu och ta mig en snabbkik bort mot Ceasars uteplats och se om han är ute nu.


Vanliga vardagen har börjat

Ja nu har Mamma börjat skolan igen. Som tur är är hon inte där så många timmar. När Rickard åker kl 11 på morgonen så kommer Mamma hem efter bara några timmar igen. Det är lite skönt att vara ensam ändå, fast helst vill jag ju följa med och inte vara hemma själv.

Det har hänt en del sen jag skrev ett inlägg till bloggen!
Dels så var Mammas väninna Tant Funny här med sin baby vid namn Pim Pim. Han är tre år och är en Foxterrier. Han var längre än jag, men vi hade samma teckning i ansiktet. De var här när vårt område hade fest. Gratis mat och dricka och så fanns det hopptorn, ett band, trollkarl och dansare.


Här står vi och              Vi träffade vår             Här ligger vi och vilar.
väntar på mat.              granne Josef.



Jag har också varit med Rickard och Farbror Jimmy när de har varit ute och fiskat. Rickard fiskar ofta. Jag tycker fisken luktar konstigt.


Här är vi på en av
bryggrorna i Härlanda.


Sen har jag trampat på en hel del grodor denna sommar. Nu har grodbebisarna vuxit upp, men jag trampar på de iaf. Två stycken hade hoppat in i vårt hus så Mamma tog in de. Vi tittade på de länge. Sen släppte Mamma ut de och jag trampade den ena i huvudet. Det gör nog inget för jag tror det var samma groda som råkade ramla ner för trappan så han hade redan ont i huvudet.


Så jäkla små var de!

Nu ska Mamma och jag se film. Lång dag idag säger Mamma.



RSS 2.0