Otrevlig? Skaffa hund!

Var länge sedan jag skrev något nu, men Mamma har ju inte haft tid så mkt sen hon började sin nya kurs.
Men Mamma och jag har myst massor ändå. Hon ligger ofta och läser om dagarna, när hon inte är borta. Det är skönt.
När Mamma varit borta länge och hon kommer hem så går vi alltid ut på en mega lång promenad. Jätteskönt! Sen myser vi när vi kommer hem ^^

Igår fick jag ett nytt halsband av Moster =) Ett som lyser när det är mörkt ute. Mamma har ju en slags väst man kan ta på sig som är ljusgul och har reflexer som det står bokstaverat DOG på. Men jag tycker inte om att ha sånt på mig. Då slipper jag.

I Metro för massa dagar sedan stod det att skaffar man hund uppfattas man som både trevligare, hälsosammare och mer framgångsrik! Ny vetenskaplig undersökning som gjorts. Massa människor tyckte bättre om bilderna med de människor som hade en hund bredvid sig än om de människor på bilderna som stod helt själva. Hundägaren uppfattas som sund, intelligent och utåtriktad!

Nä, nu måste jag se på medan Mamma syr. Hon sätter på ett band på bandspelaren och så sitter hon och syr medan jag ligger under köksbordet och vilar mig. Det är jätteskönt. Eller så lägger jag mig på golvet i köket där solen lyser. Jag älskar ligga i solen. Har jag gjort sen jag var jätteliten har Mamma berättat. =)

Diskpojke

Tenta?.. vad betyder det? Mamma har sagt det till mig nu jättemånga gånger att jag inte får störa just nu för hon skriver på sin "tenta". Det låter inte som mat.. Jag kanske får prata med Moster om det.

Tänkte lägga in lite utsiktsbilder från Båstad under nyårsdagarna. Utsikten är sedd utifrån trädgården. Moster säger att det brukar gå kor i hagen precis bredvid stenmuren, men jag såg inga så Moster har nog sett fel. Eller så gick korna fel så de egentligen var vilse då Moster såg de.
 

Jag lägger upp en bild till som Mamma skrattade åt. Det är när jag är diskpojke. Mamma ställde ner några tallrikar med lite rester på som jag fick äta upp och så tog de massa kort på mig samtidigt. Ganska otäckt egentligen, men har man mkt att göra så får man ligga i ändå!


Ja-a.. det är inte lätt!

Idag har Mamma och jag legat mest på soffan. Mamma läser och läser. Hon kramar mig ofta ändå. Och pussas. Jag blir alldeles våt på kinderna. Otäckt. Då torkar jag mig i soffan.
All tvätt som tvättades tidigare idag har jag legat i med. Det är så varmt och gott. Fast ibland för varmt.

Nej nu vill jag inte sitta här mer.
Lägger upp den första tagna bilden på mig för år 2008 med. Mamma säger att jag gör mig bra på foton, när jag skärper mig.

image27

Det kallas ponny

Nu är julhelgen över och jag slipper gå och bli sur på Mammas julbock hon har stående vid balkongsdörren. Mamma håller på att ta ner allt pynt. Egentligen skulle hon gjort det igår, men det var folk här i lördags natt så då ville hon ha allt kvar. På söndagen sov vi mest. Vi var trötta.

Har jag inte berättat om valpbebisarna vi träffade? Fem veckor gamla var de! Träffade en av de ute igår! 7 veckor är han den lille idag. Då Mamma, Moster, tant Emma och "idioten" var uppe och hälsade på så var bebisarna bara fem veckor gamla ^^ Världens sötaste smååå! Tycker mest de luktar konstigt jag. Mamma säger att det är för att valparna inte har blivit fertila än så just nu luktar de "könlösa". Tiken som har fått bebisarna är en renrasig Jack Russel precis som jag, fast pappan var 50% papillon och 50% något annat smått.
Titta själv!
       

Annars har dagen varit ganska bra. Idag har jag bara ätit rostat bröd, men utan smör för jag hade diarré imorse.
Tänkte på det Moster lärde mig för ett tag sedan. Jag och Mamma brukar gå förbi hagen med kor och kalvar. Där finns också hästar, men så en dag såg jag en liten tjock häst. Moster säger att det kallas ponny.
Roligare att titta på kalvarna, men jag brukar lukta hästarna i öronen också. De bryr sig inte om mig ändå. Då brukar Mamma och jag gå vidare. Ibland ser jag inte kalvarna för de ligger i gräset och vilar sig. Då lyfter Mamma upp mig så jag kan se de. Det är mkt intressant.. Jag får inte gå in i hagen.

Jag fick förresten hjärtgodis av Moster i julklapp! Ganska ofta går jag till Mamma och ber om mer när jag fått en bit.

Snön smälter bort redan. Ganska bra. Mamma tycker det är jobbigt att gå i snö och halka på gatorna. Leka är en annan sak, men ska man någonstans så är snön väldigt jobbig.

Nu ska jag hjälpa Mamma med att gå ner med pyntskiten i källaren. Mamma klarar sig nog inte så bra utan mig =)

RSS 2.0