Förkyld

Jag bara nyser och nyser. Vaknar mitt i natten av att jag måste nysa sex gånger i streck.
Min kompis Turbo är också förkyld. Det är många som är sjuka nu! Tant Katt t.ex. är sjuk, men det blev hon nog efter bastandet som hon, Tant Sofie och Mamma gjorde i tisdags. Mamma fyllde år då (: Mamma säger att hon fick en smärtsam, god och het födelsedag. God förstod jag för Tant katt lagade tacos och en jättegod tårta till Mamma. Tant Katt tog bilder den dagen så jag kanske kan lägga upp bilder någon dag om Mamma får bilderna.

Nu ska jag se på medan Mamma tar ut vår kladdkaka. Mamma sitter och skriver på en ny artikel. Mamma skriver och läser mycket.


Passivitets träning

Japps! Det har jag fått göra idag!
Mamma och jag satt och tittade på när de tränade nybörjaragility borta i hundgården. Jag brukar ju bli så glad och intresserad av de andra hundarna så jag vill ju gärna prata med de, men det fick jag inte idag. Idag skulle jag bara sitta med Mamma på bänken och titta på. Det var intressant att se på också.




Lekte med min labrador kompis också. Han är bara fem månder, men vi har väldigt kul ihop ändå!



Nu ska Mamma och jag gå ut igen!


Skaffa dig hund..

..om du vill ha någon som äter all mat du lagar till honom och aldrig säger att det inte är gott.

..om du vill ha någon som går ut med dig när du vill, när som helst och så länge du önskar.

..om du vill ha någon som aldrig rör fjärrkontrollen, inte bryr sig om engelsk fotboll och gärna vill sitta hos dig och se romantiska filmer.


..om du vill ha någon som kan tänka sig stanna i sängen för att värma dina fötter, och som du kan putta ner på golvet om han snarkar.

..om du vill ha någon som aldrig kritiserar dej, inte bryr sig om hur du ser ut, hur fet du är, om du är gammal eller ung, och lyssnar med full uppmärksamhet och intresse på vartenda ord du säger; och älskar dig utan förbehåll.

 

 

 

DÄREMOT! Om du vill ha någon som aldrig lyssnar, knappt lägger märke till dig när du kommer hem, lämnar efter sig skräp och skit överalllt, är ute tills långt fram på natten, kommer hem mest för att äta och sova, och är helt överbevisad om att du bara finns för att göra honom tillfreds ...

 







 

 

 

 

 

 



























....... DÅ ska du skaffa dig en katt!





Jobbar med Rickard

Ibland hänger jag med Rickard till hans jobb när Mamma är borta för länge i skolan. Det händer att Mamma har skola från klockan nio på morgonen till klockan nio på kvällen. De dagarna är tråkiga.



Jag har också en hel del att göra på Rickards jobb. Prova mjukdelar genom att slita sönder de i små små bitar till exempel. Kolla kunderna, men också sitta under disken och filosofera medan Rickard talar i telefon och så. När Rickard är i verkstaden så lagar han cyklarna, medan jag tar sönder de.


Här kommer en filmer på en Franska Bulldogs bebisar!

http://www.youtube.com/watch?v=X0-Sv6YnxEc - här gungar bebisen

http://www.youtube.com/watch?v=udB98SLzXgQ - en bebis som bråkar med en katt, titta på bebisens bakben!






En mysig lördag

Mamma och jag var ute på promenix tidigare än vanligt imorse. Det var hon som väckte mig och inte tvärtom som det brukar. Det var soligt ute till och med! Vi gick en jättelång runda. Sen stekte Mamma omeletter.

Var med om något konstigt igår. Mamma kom hem som vanligt efter skolan. Klädde av sig och tog på sig myskläder. Sen gjorde hon något ute i köket vid skänken. Jag satt nedanför och väntade. Helt plötsligt sprutade det något till andra sidan av skänken och Mamma såg ganska chockad ut. Mamma skar sig i fingret. Det bara blödde hela tiden. Mamma tog en av handdukarna som hänger på ugnen och satte sig i soffan. Sen kom vår granne Tant Jennike och hämtade Mamma. Sen kom Tant Jennike och Mamma tillbaka efter ett tag och då hade Mamma fått sitt ena pekfinger omlindat. Mamma hade skurit sig med kniven ganska djupt i sitt finger.
Jag pussar Mamma mycket på vänterhanden nu.


Här är Tant Jennike, fast en annan dag, inte igår.


Nu har jag inte kunnat uppdatera bloggen igen! Dumma Mamma.

Förra helge var "Morbror" Maccli här i alla fall. Han är en rolig lekkamrat. Han kom på fredagen och åkte hem på måndagen. Jag sov både hos honom i min säng vid fönstret och hos Mamma i vår säng.

För ett tag sedan hade vi Mormor och Morbror Totte på besök med! Vi körde och hämtade de, men sen blev det bara jag och Mormor hemma för de andra var på en show, Walking with Dinosurs. Mamma hade filmat och tagit massa bilder som hon visade för oss sen.


Detta är jag och Morbror Totte


Mormor och jag               Mamma och Morbror Totte


Skönt att sitta och tänka en stund hos Morbror Totte


Seeeeen har Mamma och jag varit hos Marcus och Freja! Det hoppas jag blir tradition! Vi skulle egentligen åkt dit igår, men så skar ju Mamma sig så vi fick vara hemma.
Freja är en flickvovve som är ett år yngre än jag. Hon är en dansk/svenk gårdshund. Hennes pappa håller på att leta hulkar till henne för han vill bli morfar!
Nu har jag två kompisar som är dansk/svenska gårdshundar! Tant Angelicas bebispojke Turbo och Marcus bebisflicka Freja!


Här går vi                         Freja ligger på Marcus


Freja är en äkta pappasflicka!


Här står jag och Freja sitter. Vi väntar på godis.


Nu ska Mamma koka potatis så jag får skriva mer sen!


RSS 2.0