Attack

Idag hade jag tänkt skriva om den dagen jag fick åka till djursjukhuset.

För några veckor sedan blev jag attackerad av en annan hund när Mamma och jag var ute i skogen. Vi var ute i Skatås och vandrade på vår vanliga morgon promenad. När vi ska upp för en liten kulle står han där plötsligt den lille elake finska spetsen. Han glodde surt på oss med sina kisögon och ingen hundägare syntes till. Mamma sa åt mig att stanna för vi skulle vänta tills vi såg hundägaren och när vi sedan såg tanten så tyckte Mamma vi skulle gå över till andra sidan för att inte krocka. Det var då den lille kishunden sprang fram till mig och började hugga efter min hals och ena sida av kroppen! Jag försökte säga åt honom att ge fan i det där medan jag försökte komma undan men han ville inte lyssna. Hundägaren försökte ropa på honom, men det hjälpte ju fan inte. När Mamma sen gck emellan bet kishunden min Mamma i handen och DÅ blev jag förbannad och bet kishunden tillbaka. Där efter fick hundägaren tag på kishunden och då började Mamma skälla ut henne jättemkt! Hundägaren sa inget, hon bara grät och höll tillbaka sin hund som fortsatte uppföra sig illa.

Sen ringde Mamma djursjukhuset som ville ha dit mig meddetsamma för även om Mamma inte kunde hitta ngt sår eller så kan det vara ngt som skett inuti i mig. Mamma fick ringa polisen med som sa att Mamma måste anmäla detta då nästan ggn kanske det är ett barn som blir attackerat.

Sen åkte vi till djursjukhuset. Det var fruktansvärt. Som alla andra ggr ville jag inte gå in alls. jag ville bara att Mamma skulle hålla om mig. Mamma gjorde det. När vi kom in möttes vi av personal som kom fram och sa att jag var världens sötaste. Det vet jag att jag är för det har Mamma berättat många ggr för mig.
Jag fick komma in till Tant Djurskötare meddetsamma. Hon vägde mig och ställde frågor om mig, fast Mamma svarade på de frågorna. Jag väger 9,8 kilo.

Syns det att jag gråtit på bilden?

Sen kom Doktorn in. Då fick jag ställa mig på det där hemska bordet. Mamma fick stå en bit ifrån, men då blev jag ledsen. Jag ville Mamma skulle hålla om mig. De undersökte mig. Mamma sa att jag var jätteduktig. Så länge jag såg vart Mamma var så gjorde jag precis som de sa åt mig. När de var klara ville jag sitta i Mammas knä och inte gå därifrån. Det fick jag, så det gjorde jag. De ställde frågor till Mamma om händelsen med den lille kishunden och sen kom de in med presenter. Tre Tant Djurskötare kom in för att bara titta på mig. Alla sa att jag var söt.
Sen åkte vi hem med bussen. Jag tycker om att åka buss. Mamma ser oftast till så jag får ett eget säte.

Mamma, skulle vi inte av här?



RSS 2.0