Pälsen var inte min!

Moster har äntligen kommit hem! Hon var här nyss och delade ut massa grejer från massa stora påsar. Ungefär sånna påsar som Mamma tar hem från affären ibland eller slänger i soporna när vi går ut. Jag fick ingenting av vad som fanns i påsarna, men jag vill nog inte ha något storpack tvättmedel när jag tänker efter. Jag vet inte hur man tvättar, fastän jag brukar få vara med då det är tvättdag! Moster gav "idioten" och Mamma chokladtomtar. De hade jag kunnat tänka mig ta och behålla själv. Ska se vart Mamma ställer de någonstans sen..

Moster stannade inte så länge. Oskar satt ute i bilen och lös med laserpekare i skallen på mig när jag satt och tittade ut då de kom. Moster gav Mamma en stor svart pälskappa. Den luktade underligt, men intressant. Jag har luktat på den nu i säkert en halvtimma tills Mamma tog och hängde in den i en av garderoberna. Mamma har många garderober med massa kläder i som man inte når upp till. När Mamma varit ute mitt i natten hänger hon ut kläder på balkongen. Då passar inte Mammas vanliga garderober längre.

Annars har det varit mkt bättre här hemma än va det var igår! Mamma har läst miljoner böcker och suttit ganska mkt vid datorn och plinkat och plonkat. När jag ville sitta i hennes knä så sa hon bara att jag måste vänta för Mamma var upptagen med viktiga saker. Men nu har Mamma massor av tid. Nu sitter jag i hennes knä och filosoferar som jag brukar. Det är mysigt att krama Mamma. Ännu mysigare att bli kramad. Mamma kramar mig ofta. Och pussas. Det tyckte jag inte om när jag var en liten skit, men idag tillåter jag allt bara jag får vara med.

Snart ska vi se Bostan Tea Party. Det är mysigt att titta på TV i soffan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0