Fredag och superpaj

Nu ligger Mamma och jag och äter upp resten av godiset som Mamma köpte till fika. Efter att Mamma kom hem från det som hon kallar för praktiken så började hon baka paj. Jäklar vad paj det var här!

Klockan tre ungefär kom Tant Tone och Farbror Roger på besök med Baileys, Hunny och Zelda. Då gick vi ut på en promenad här i Skatås. Vi gick hela vägen ner till sjön, ut på sjön och tillbaka. Jag gick utan koppel mest och Hunny fick också vara utan en stund. Hon blev jätteglad!


Armén är ute                         De har trassalt in sig           Jag kissar ute på sjön

Sen gick vi hem och så åt de andra paj. Mamma hade bakat tre olika: en tacopaj för det älskar Rickard, en fejkgrönsakspaj för Mamma kunde inte låta bli att lägga i stekt bacon i och sist men inte minst Mammas specialpaj som hon kom på då hon använde sig av rester från en linssoppa. Linssoppa med krossade tomater = linsspaj! Tant Tone och Farbror Roger är vegeterianer, i all fall så mkt de kan. Vi äter vegetariskt en gång i veckan hemma. Det är viktigt!


Tacopaj, fejkgrönsakspaj och Mammas linspaj.

Efter maten var vi sugna på kaffe och te. Mamma hade köpt en jätteskål med godis. Den skålen är slut nu. Mamma la in resterna av pajerna i frysen och de bitar som blev över delade hon ut till oss vovvar.




Sen såg vi på film och vilade oss. De stora pratade och pratade.



Hunny pussar sin mamma   Baileys sitter märkligt        Snabb posering


Trött Zelda                            Mys                      Trött Hunny

Nu ska Mamma frysa in den fjärde pajen hon bakade senare under kvällen. En ost. och skinkpaj! Sen ska vi sova. Mamma ska jobba lördag och söndag från klockan 10 till 20 båda dagar. Hon jobbar med Tant Terese!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0