Nyår och sjukdom

Japps! Du har läst helt rätt! Här hemma har det förekommer först förkylning och feber och därefter magsjuka. Fast jag slapp, men Mamma slapp inte.

Jag har fått ta hand mkt om Mamma. Jag brukar inte ligga på Mammas mage och sova. Det gjorde jag ofta när jag var jätteliten sen kom jag in i en period då jag inte alls kände för att sova med någon annan än med mig själv. Sen började jag sova vid fötterna, sen vid benen och nu ligger jag gärna tätt intill magen eller ryggen om Mamma ligger på sidan. Nu när Mamma har varit så sjuk och bara sovit hela tiden så har jag faktiskt sovit på hennes mage och rygg. Jag vill vara så nära Mamma som möjligt när hon inte mår bra.

Idag har Mamma iaf mått bättre! Vi var ute i snön och lekte med min granne Ceasar (Rottweilern, 3 år) och hans lillebror som bara är 12 veckor. Väldigt lugn bebis! Ceasar såg efter sin lillebror jättenoga och lillebrorn ser verkligen upp till sin storebror!
Mamma har börjat tjata nu igen om att skaffa en bror eller syster till mig. Vet i fan om jag tycker om det.

Nyår ja! Jag vet inte vad jag ska säga om det. Först var ju Mamma på jobbet och fick träffa Tant Jennys pojke Kenso. Honom hade jag velat umgås med. Mamma sa att han var jättelugn, jättesnäll och väldigt gosig.


Sen blev det bastu, ombyte och god mat. Det var Tant Katt som lagade maten.


Här ligger jag och              Mamma och Tant Katt
väntar på att raketerna       och alla andra nyårsfirare.
ska ta slut.


Jag brukar bli skiträdd för smällare och raketer, men detta årsskiftet har jag faktiskt vant mig mer. Jag blir inte lika arg inomhus och jag klänger inte på Mamma utomhus. Fast Mamma knarkade ner mig och la en filt i duschen så jag kunde ligga där och vara hög ist för att titta på raketerna.

Dagen efter slappade vi! Jag fick vila massor från mitt rus.


Vila på Tant Katt.         Tryggt och mysigt hos Mamma.

Jag vill ta och berätta om att jag faktiskt utför viktiga sysslor här hemma! Jag brukar inte bara sova, äta, leka, mysa, smygkika på grannarna och kolla på TV utan även gå ut med soporna, tvätta, vika tvätt, köra in bilen, diska och bädda. Fast jag gör ju aldrig de sakerna själv iofs, men iaf!

Här är en länk på en Bulldogpappa som får träffa sin bebis för första ggn!
Father meets daugther for the first time

Bebisar kan somna var som helst.
Falling a sleep



Nu ska vi se film och somna till den! Fast jag kommer inte titta på den utan borsta tänderna (gnaga på ett av mina märgben) istället. Ingen tandsten här inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0